Tjänster

construction worker working with an electric screwdriver on the construction site

Byggservice

Byggprojekt – stora som små!

Vi på DynaBygg har yrkesskickliga och erfarna hantverkare med vana att arbeta i hem- och miljöer där verksamhet pågår. Vi utför uppdrag inom privat näringsliv, hos privatpersoner och offentliga verksamheter. Våra projekt inom byggservice innefattar ombyggnad, tillbyggnad och renovering.

Vi har även kunskap och erfarenhet av att arbete inom processindustri. Projekten sker i nära samarbete med kund där idé och leverans sker löpande.

Kontakta Bob Alfjorov

Modern House

Nyckelfärdigt

Ax till limpa..

DynaBygg kommer inom kort att lansera flertalet typvillor och bostäder där du som kund ges möjlighet att välja mellan flera olika alternativ, alltifrån energiprestanda, material till teknisk klass.

DynaBygg lanserar genom denna satsning en ny dimension av smarta hem där kunden deltar vid ritbordet och tillsammans skräddarsyr vi hemmets standard.
Har du redan en tomt eller en fastighet där du vill göra resan med oss – hör av dig redan nu!

Kontakta Christian Ferm

construction site

ENTREPRENAD

Vision till projekt

DynaBygg besitter god kunskap och erfarenhet av större entreprenader där komplexitet och samverkan är en del av resan. Vi har samlad erfarenhet från ett första pennstreck till leverans av nyckel och genomgång av den färdiga produkten. Genom långvariga relationer och goda samarbeten kan vi erbjuda skickliga underentreprenörer genom våra projekt.

Kontakta Christian Ferm

Interior of a modern hotel bathroom.

BADRUM

Även övriga våtrum

DynaBygg leverera totalentreprenad för badrum och övriga våtrum. Vi har BKR våtrumsbehörighet, tätskikt och kakel som godkänts av Byggkeramikrådet. Tillsammans med våra underentreprenörer inom el och VVS gör vi allt.

Vår arbetsledare för badrum och  våtutrymmen följer projektet från tidig planering till leveransklart bad- eller våtutrymme. Som kund kan du likt våra andra tjänsteområden vara trygg med att kvalitet är i fokus. Intyg, egenkontroller och andra kvalitetssäkrande dokument följer även de projektet och överlämnas till dig som kund när projektet färdigställts.

Kontakta Bob Alfjorov

Jobba hos oss!

Fyll i formuläret nedan med dina uppgifter och bifoga CV samt personligt brev så återkommer vi!

Dynabygg AB går på offensiven

Dynabygg AB går på offensiven och rekryterar plattsättare och träarbetare med yrkesbevis och ledaregenskaper. Målsättningen är att hitta vårt dream team som kan utgöra vår

Läs mer »

Dream Team

Vårt dream team är igång och vi söker så klart fler drömsnickare. Jonas Häggström är först anställd och kommer att agera som arbetande förman och

Läs mer »

Etablering

Tidigare ägarna byggare Bob Alfjorov och Johan Löfqvist registrerar Dynamic Construction Sweden AB tillsammans med två nya delägare. Samuel och Ulla Lindquist (Myrnäs Management AB)

Läs mer »

Dynabygg anno 2015

Dyna Bygg AB startades av en nyinflyttad Sydafrikan och Johan. Vårt lejon står för mod och stort hjärta. Två delägare blev tre och i oktober

Läs mer »

Självklart rot-avdrag!

Som privatkund har du möjlighet att använda ROT-avdraget.
Hör gärna av er vid funderingar!