Välkommen till Rökland!

VI KOMMER ATT BYGGA TVÅ PARHUS I OMRÅDET RÖKLAND PÅ ALNÖ - FÄRDIGA FÖR FÖRSÄLJNING OCH INFLYTT I MITTEN AV 2018.


Parhusen, som ligger högt med utsikt över Alnösundet, har två separata lägenheter per hus. Varje lägenhet har en boarea på 147 m2 i två plan inklusive loft på 21 m2. Husen heter ”Fossekallen” och designas av Fiskarhedenvillan. Varje lägenhet innehar sin egen uteplats, mindre trädgård samt parkering. Området runt husen kommer att utformas som gemensamhetsanläggning med gemensamma allmänna utrymmen och grönområden.

Området Rökland ligger centralt på Alnö, 2 kilometer från centrum på den norra delen av ön. Här finns goda bussförbindelser, gång- cykelbana samt nära till förskola och grundskola. Ni har naturen inpå knuten, med promenadavstånd till hav och skog. I Alnö centrum finns högstadieskola, bibliotek, matvarubutik, gym, bageri, samt restauranger och café. Det tar 10 minuter med bil till Birsta köpcentrum och 20 minuter till centrala Sundsvall. Alnö kallas ofta i folkmun för ”Norrlands Hawaii” och är känt för sina många badvikar och vackra natur.

(Klicka på bilden för att se den i större format)


För mer detaljer, klicka och ladda ner planritningar och översikt av markarbeten som PDF. | VISA KARTA

Besök också gärna tillverkarens hemsida http://fiskarhedenvillan.se/valj-ditt-hus/husmodeller/fossekallen/

Gör Din intresseanmälan nu och säkra Din turordningsplats inför säljstarten. Använd formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt!

Namn:  
E-post:  
Telefon:  


Kontaktperson för projektet är VD Bert Löfqvist
bert.lofqvist@dynabygg.se
070 - 240 17 90